hyperpigmentatie, hyperpigmentatie gezicht, gezichtbleken.nl

Pigmentvlekken in het gezicht verwijderen is de droom van duizenden Nederlandse mannen en vrouwen. Een pigmentvlek is natuurlijk niet pijnlijk. Echter wordt je er toch nog altijd op bekeken. Het valt tenslotte ook erg op. Daardoor zien veel mensen die een opvallende pigmentvlek op het gezicht heeft het ook als zeer storend.

Methodes om pigmentvlekken te verwijderen:

Je kunt natuurlijk op verschillende methodes de pigmentvlek verwijderen. O.a. Door het letterlijk weg te laten snijden. Deze methode bestaat al jaren maar bied geen garantie. Je kunt dus honderden euro’s hebben betaald waarna de pigmentvlek dubbel zo groot terug kan komen. Deze methode wordt daarom enkel gekozen voor hele extreme gevallen en of mensen die een hele grote portemonnee hebben.

Pigmentvlekken Huismiddeltjes:

Ook is het mogelijk om met huis en tuin middeltjes de pigmentvlek langzaam minder zichtbaar te maken. Dit kan o.a. Met citroensap of met aardappel. Citroensap is echt heel erg basisch waardoor het de huid gaat irriteren, toch kun je er in theorie na 4/8 weken aardige resultaten mee behalen. Helaas heeft dit wel 1 maar. De meeste mensen kunnen dermate lang geen citroensap op hun huid verdragen, hierdoor is het misschien leuk om het enkele malen te doen. maar om van je huidkwaal af te komen is het geen optie. Ook is het mogelijk om met aardappel de pigmentvlek langzaam lichter te maken. Helaas duurt dit echt een eeuwigheid dus vrijwel iedereen haakt tijdig af.

Pigmentvlekken verwijderen met een crème:

Sinds eind 2014 is er ook een nieuw product op de markt gezet onder de naam Skinlight. Dit product heeft een zuiverende en verlichtende formule waardoor het donkere pigment langzaam opgaat in de huid daarom heen. Vele gebruikers zien binnen 2 maanden al resultaten. Natuurlijk is geduld wel een schone zaak. echter kun je met dit product afscheid gaan nemen van de pigmentvlekken Nadat je helemaal tevreden bent is het een advies om het product als onderhoudskuur te gaan gebruiken, zodat het mooie resultaat waar je al zolang over droomde ook intact blijft.

pigmentvlekken gezicht verwijderen

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *