Moedervlekken gezicht verwijderen – Wanneer je rond loopt met een moedervlek in het gezicht is dat vaak niet zo prettig. Echter heeft bijna niemand een goede voorstelling ervan wat het voor iemand kan betekenen. Ook is het daarom heel lastig om er over te praten. Waar er leed is zijn er natuurlijk ook oplossingen. Zo kun je al jaren lang middels een pijnlijke operatie moedervlekken laten verwijderen. Dit geeft echter geen garantie en de behandeling is niet geheel risico vrij en is zeker niet goedkoop.

moedervlek verwijderen, moedervlek op hoofd
Grote moedervlek op schouder

Moedervlekken lichter maken met huis en tuin spulletjes:

Je kunt door middel van bepaalde groente en zuur vruchtensap moedervlekken iets oplichten. Hierdoor worden ze inderdaad wat minder zichtbaar. Maar ga jij 4-8 weken lang je gezicht wassen met citroensap? Dat wekt enorm veel huid irritatie op. Dus is niet praktisch.

Moedervlekken gezicht verwijderen met een crème

Toch was het idee achter het citroensap helemaal niet zo raar. Maar de Skinlight Skin crème overtreft toch wel alle methode. Deze crème reinigt en ruimt de dode cellen op. Hierdoor gaan de nieuwe mooie cellen weer groeien. Ook heeft het een whitening effect op het donkere pigment. Hierdoor wordt de moedervlek in het gezicht steeds iets minder zichtbaar. Vaak zie je na ongeveer 3 a 4 weken al duidelijk resultaat!

donkere huid bleken, huid bleken, huid lichter maken

Ervaar het verschil en bestel: Skin Light Creme

 

Moedervlekken gezicht verwijderen

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *