hyperpigmentatie, hyperpigmentatie in het gezicht

Hyperpigmentatie crème – Last van hyperpigmentatie? Met de hyperpigmentatie crème kunt u pigmentvlekken behoorlijk verminderen.

Hyperpigmentatie is iets wat je niet onder controle hebt. Natuurlijk komt het het meeste voor in de zomer maandeen of als het een periode extra warm is met veel zon. Toch weten veel mensen niet precies wat Hyperpigmenatie nou eigenlijk is en hoe ermee om te gaan.

Wat is Hyperpigmenatie?

Hyperpigmentatie betekend in feite dat een persoon enorm veel pigment heeft. Je zult wel denken kan deze persoon lekker snel bruin worden. Dan heb je het volledig mis. Het betekend dat hij of zij heel erg snel pigmentvlekken kan krijgen in de massa. Dit is natuurlijk erg vervelend omdat de mens in feite op wilt gaan in de massa en niet specifiek wilt opvallen door pigmentvlekken.

Methodes om hyperpigmentatie te verminderen

  • Draag altijd een zon factor ( hiermee bedoelen wij natuurlijk een SPF creme van tenminste factor 30, al is factor 50 aan te raden )
  • Draag beschermende kleding ( Zoals een trui met een kraag of lange mouwen indien je last hebt van pigmentvlekken op je hals of armen. ).
  • Draag wanneer het nodig is een pet of hoed ( op deze manier kan je de huid van je gezicht sparen, zodat je minder pigmentvlekken ontwikkeld )
  • Ga nooit in de zon lopen bakken ( Ook jou huid is niet gemaakt om langdurig in de zon te liggen, hierdoor veroudert de huid en ontwikkel je pigmentvlekken en andere storingen aan de huid ).

Ook is het natuurlijk mogelijk om make-up en dergelijke te gebruiken om deze vlekken op de huid te maskeren.

Daarnaast is het mogelijk om Hyperpigmenatie minder zichtbaar te maken met Skinlight. Deze crème maakt de pigmentvlekjes allemaal minder donker. Hierdoor worden ze langzaam aan minder zichtbaar. In ongeveer 1 a 2 maanden boek je over het algemeen al mooie resultaten.

Waar kan ik deze crème kopen?

hyperpigmentatie gezicht

Via de Webshop van Skinlight

Hyperpigmentatie creme

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *