Donkere vlekken in mijn gezicht, hoe kom ik er van af?!

Om af te komen van vervelende donkere vlekken en plekken in het gezicht is het belangrijk om er eerst achter te komen waarom deze ontstaan, hoe deze voorkomen kunnen worden en hoe deze te vervagen en als laatst te verwijderen zijn. In dit artikel vind je zeker de oplossing om op korte termijn van de betreffende gezichtsverkleuringen af te zijn.

Hoe ontstaan de verkleuringen in mijn gezicht

Gezichtsverkleuringen is een algemeen probleem dat veel voorkomt bij vrouwen en mannen. Het is een vervelend probleem dat erg vervelend kan zijn en wat veel stress en verdriet kan opleveren. Huidverkleuringen ontstaan vaak door ouderdom en de zon, dit zijn de twee hoofdoorzaken. Donkere vlekken in het gezicht door de zon heeft alles te maken met het niet goed insmeren van de huid. De gene die gevoelig zijn voor de zon moeten, ook in de herfst en winter een zonnefactor opsmeren met spf naar uw huidtype. Het is in Nederland helaas nog steeds een taboe, men gaat nog massaal naar de zonnebank ondanks de ernstige gevolgen. Dit is gewoon heel erg dom en er zou een wet moeten komen die zonnebank gebruik afschaft want het is zo zonde voor de kwaliteit van de huid! Om voortaan donkere plekjes in het gezicht te voorkomen raad ik aan om:

  • Altijd een dagcrème te gebruiken met een zonnefactor
  • De huid goed te verzorgen met een hydraterende crème
  • De huid één keer per week te scrubben, dit hang van je huidtype af! Heb je een zeer vette huid doe het dan bijvoorbeeld drie keer per week

Het vervagen en uiteindelijk laten verdwijnen van gezichtspigmentvlekken

Om af te rekenen met vervelende en goed zichtbare pigment vlekken raad ik het product Skin Light aan. Skinlight heeft een effectief middel op de markt gebracht die hier voorgoed mee afrekent. Het middel heet Skin Light en is een huidvriendelijk middel dat geen schadelijke stoffen bevat, dit in tegenstelling tot menig ander middel dat wel veel chemische stoffen bevatten. Skinlight werkt niet alleen in de bovenste laaf van de huid maar dringt ook door tot de onderste laag. Dat geeft een langdurig resultaat. Vaak zijn de vlekken onzichtbaar binnen enkele weken, maar het kan ook iets langer duren omdat iedereen een ander huidtype heeft.

Hoe kom ik van mijn gezichtsverkleuringen af?

Berichtnavigatie


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *