Afrikaanse vrouwen bleken gezicht

Ik als Afrikaanse vrouw weet dat als ik straks een paar jaartjes ouder ben, dat mijn huid vlekken zal gaan vertonen. Bij mij in de familie krijgt haast iedere vrouw pigmentvlekken, met name in het gezicht. En ik vind dat om heel eerlijk te zeggen niet mooi. Mijn grootmoeder  is achterin de 80 en heeft het ook en hoewel ze een waanzinnig mooie vrouw is om te zien, vooral gezien haar hoge leeftijd, vind ik het toch geen fraai gezicht. Ik heb haar dan ook eens voorgesteld om haar huid te laten bleken. Maar in Ghana, waar mijn grootmoeder woont, kennen ze het Afrikaanse huid bleken nog niet zo goed.

Dus toen ik haar een keer in Nederland op bezoek had, liet ik haar er van alles over zien. Ze wilde er in eerste instantie niet zoveel van weten en begon er steeds over hoe goed ze het vond dat ik op zo’n jonge leeftijd al zo een hoge opleiding had weten te halen, maar uiteindelijk wist ik haar aandacht te behouden.

Ik liet haar een product meenemen en dat zou ze dan iedere dag twee keer op haar huid smeren, thuis in Ghana. Nou, ik had haar na een week of zes al aan de telefoon, dat ze zo enorm blij was dat ik het boor haar gekocht had en dat haar huid op haar gezicht eindelijk weer eens egaal was!

Ik vertelde haar op serieuze toon dat het getinte huidkleur lichter maken van Afrikaanse vrouwen in Nederland en België enorm aan het toenemen is, maar dat kon haar niets schelen, ze was te blij. Ja, ik gebruik het middel sindsdien ook. Zelfs donkere celebrities schijnen het te gebruiken om hun mooie gezichten nog egaler of lichter te maken. Zelfs de zwarte ellenbogen, wat bij Afrikaanse vrouwen nog wel een probleem kan zijn, heb ik mooi lichter gekregen.

Mijn mening over de zwarte huid bleken is alleen maar positief. Natuurlijk zullen er bij bekende donkere mensen altijd negatieve dingen van blijven hangen, maar daar schrijft men nu eenmaal graag over. Omdat ik het zelf gebruik en mijn oude oma ook, weet ik het geweldige effect van dit product, wat ik met recht een behoorlijk wondermiddel zou willen noemen. Mijn huid is nog nooit zo zacht, sterk en egaal geweest en ik ben er bijzonder blij mee. Daarnaast heeft het ook geen onaangename kunstmatige geurtjes bij zich, waardoor het opbrengen van de crème een heel stuk fijner is om te doen. Gezicht bleken Afrikaanse vrouwen.

Ik zou dan ook iedere Afrikaanse vrouw in Nederland, België en zelfs daar buiten, aan willen raden of zelfs aan willen moedigen om hun zwarte huid te bleken. Je weet niet wat je ziet en de reacties zijn alleen maar positief.  Je moet het gewoon een keer een kans gaan geven. Ik wilde dat ik je een foto van mijn grootmoeder kon laten zien, dan wist je precies wat voor wonderlijk effect ik het hier nu over heb. En de prijs, die is ook bijzonder goed, dus dat is geen punt.

veilig je gezicht en huid bleken met sterwit skin, Afrikaanse huid bleken, Ghana huid bleken, de zwarte huid bleken, getinte huidkleur lichter maken, het huid verlichten door zwarte vrouwen
Gezicht bleken Afrikaanse vrouwen

Een gedachte over “Afrikaanse vrouwen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *